Η εθνική ομάδα της Κροατίας γιορτάζει την εκπληκτική σεζόν του Λούκα Μόντριτς (video)

by admin
0 views

Ο Μόντριτς ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή μετά τη νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0, στον τελικό του Champions League το περασμένο Σάββατο (1/6) όπου η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το 15ο τρόπαιό της στον θεσμό.

Τώρα, ο Λούκα ετοιμάζεται να οδηγήσει την Κροατία στο τελευταίο του διεθνές τουρνουά, το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στο Βερολίνο στον εναρκτήριο αγώνα του ομίλου Β στις 15 Ιουνίου, πριν παίξει με την Αλβανία στο Αμβούργο και στη συνέχεια θα συναντήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία στη Λειψία.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια, αλλά συγχαίρω επίσης όλους για τις εκπληκτικές σεζόν, αλλά αυτό είναι πλέον παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε αυτό που μας περιμένει, που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε την ενότητα που πάντα είχαμε, ειδικά σε μεγάλες διοργανώσεις. Πρέπει να είμαστε σαν μια οικογένεια, όπως ήμασταν μέχρι τώρα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να πιστέψουμε γιατί έχουμε ποιότητα και σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα», είπε ο Λούκα Μόντριτς σε συμπαίκτες και σταφ, που υποδέχτηκαν τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης με μια τούρτα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ