Η γκρίνια για τον Τεν Χαγκ συνεχίζεται…

by admin
1 views

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ήταν κακή και είχε μόλις δύο τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με το γκολ του Νοά Χολμ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Όπως είναι λογικό, τα αγγλικά ΜΜΕ ξεκίνησαν από νωρίς την κριτική στον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος όχι μόνο παρέμεινε στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων” για την επόμενη σεζόν, αλλά νωρίτερα μέσα στον μήνα υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο.

Η σεζόν 2023-24 ήταν μέτρια έως κακή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς κατετάγη στην 8η θέση της Premier League, αλλά έσωσε τη χρονιά, και ο Τεν Χαγκ τη δουλειά του, επικρατώντας επί της πρωταθλήτριας Σίτι, με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου.

Επόμενη στάση για τους “κόκκινους διαβόλους” το Εδιμβούργο της Σκωτίας, όπου το Σάββατο (20/7) θα παίξουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του κόντρα στη Ρέιντζερς.

Την επόμενη ημέρα, η Γιουνάιτεντ θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις ΗΠΑ, όπου θα δώσει μια σειρά φιλικών, κόντρα σε Άρσεναλ (27/7-Λος Άντζελες), Μπέτις (31/7-Σαν Ντιέγκο) και Λίβερπουλ (3/8-Νότια Καρολίνα), για να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου στις 10 Αυγούστου θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Community Shield, κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στο “Γουέμπλεϊ”.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ