Η Γιουνάιτεντ ευχήθηκε «καλή τύχη» στον Πελίστρι

by admin
1 views

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε το τελικό «καλή τύχη» στον Φακούντο Πελίστρι, καθώς από το 2019 που η ομάδα απέκτησε τον παίκτη, λέει το οριστικό “αντίο”.

Μετά το “ευχαριστώ” των “κόκκινων διαβόλων” στον Ουρουγουανό, ήταν πλέον θέμα λεπτών ο Παναθηναϊκός να ανακοινώσει την μεγάλη μεταγραφή του, “κλείνοντας” τον παίκτη μέχρι το 2028.

Αναλυτικότερα το αντίο της Γιουνάιτεντ:

«Ο διεθνής Ουρουγουανός, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα του στο Κόπα Αμέρικα του φετινού καλοκαιριού, μετακομίζει στην ελληνική Σούπερ Λίγκα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Προπονητής της Κυπελλούχου Ελλάδας είναι ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος ήταν προπονητής της Ουρουγουάης από το 2021 έως το 2023. Ο Αλόνσο επέλεξε τον δεξιό εξτρέμ στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, αφού του έδωσε το ντεμπούτο του εναντίον της Παραγουάης, νωρίτερα την ίδια χρονιά.

Ο Pellistri ήρθε στη Γιουνάιτεντ από την Penarol το 2020, αλλά έπρεπε να περιμένει υπομονετικά για να υποκλιθεί στην ομάδα των Ερυθρολεύκων. Δύο δανεισμοί στη La Liga με την Αλαβές βοήθησαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του πριν από την παρθενική του εμφάνιση υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ στον προημιτελικό με την Τσάρλτον Αθλέτικ, στην πορεία για την κατάκτηση του Carabao Cup το 2022/23.

Κλήθηκε σε μερικά μεγάλα παιχνίδια και ξεκίνησε στην αναμέτρηση του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν, πριν συμφωνηθεί άλλη μια προσωρινή μετακίνηση στην Ισπανία, καθώς μεταπήδησε στη Γρανάδα.

Ο 22χρονος σκόραρε στη συναρπαστική ισοπαλία 3-3 με την Μπαρτσελόνα και έδειξε τα οφέλη αυτής της εμπειρίας με τις εμφανίσεις του υπό τον Μαρσέλο Μπιέλσα για την Ουρουγουάη στις Ηνωμένες Πολιτείες πρόσφατα.

Με την επιστροφή του στις εγχώριες υποχρεώσεις, ήρθε από τον πάγκο στην αναμέτρηση του Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ήρθαμε ισόπαλοι 1-1 πριν χάσουμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Αποδείχθηκε ότι ήταν η τελευταία του εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα και όλοι στον σύλλογο θα ήθελαν να ευχηθούν στον Facundo καλή τύχη με τη νέα του ομάδα και να τον ευχαριστήσουν για τις προσπάθειές του εδώ.».//ΑΒ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ