Η Γιουβέντους προσφέρει Κιέζα για Γκρίνγουντ

by admin
6 views

Σύμφωνα με τη “La Gazzetta dello Sport”, ο Φεντερίκο Κιέζα θα μπορούσε να προσφερθεί στους “κόκκινους διαβόλους” σε μια πιθανή κίνηση για τον Mέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος αποτελεί στόχο της Γιουβέντους, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει την τιμή των 42 εκατομμυρίων λιρών (50 εκατ. ευρώ) που ζητάνε για τον παίκτη οι γίγαντες της Premier League.

Ο Γκρίνγουντ εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν, ενώ αγωνιζόταν δανεικός στη Χετάφε, σκοράροντας πέντε γκολ και προσθέτοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του, καθώς εξασφάλισε το βραβείο του παίκτη της σεζόν 2023-24. Τώρα προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων της Γιουβέντους και της Λάτσιο, με τον χρόνο του στο “Ολντ Τράφορντ” να μοιάζει σχεδόν τελειωμένος.

Ο Κιέζα είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της Γιουβέντους προς… πώληση, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2025, αν και το μέλλον του δεν θα αποφασιστεί πριν από το Euro 2024.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο προέβη σε μια ενημέρωση σχετικά με το μέλλον του Κιέζα στη Γιουβέντους: «Η Γιουβέντους και ο ατζέντης του Φεντερίκο Κιέζα, ο Ραμαντάνι, έχουν ήδη αποφασίσει να συναντηθούν μετά το Euro για να αποφασίσουν το μέλλον του», ανέφερε.

«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο σε αυτό το στάδιο, η Γιούβε είναι ακόμα ανοιχτή σε προτάσεις, αλλά η απόφαση του Κιέζα θα ληφθεί μετά το Euro2024. Πλήρης συγκέντρωση στο γήπεδο».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ