Η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει δύο παίκτες για να πάρει τον Σάντσο

by admin
1 views

Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους συνεχίζει τις συζητήσεις με τη Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο, αλλά η τρέχουσα προσφορά της δεν θα γίνει αποδεκτή. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ακόμα και μετά τη συμφωνία για την πώληση του Φεντερίκο Κιέζα στη Λίβερπουλ έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών, οι “μπιανκονέρι” πρέπει να ξεφορτωθούν τον μέσο Αρτούρ Μέλο και τον εξτρέμ Φιλίπ Κόστιτς για να μπορέσει ο Άγγλος διεθνής να πάει στο Τορίνο.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” φέρονται να είναι ανοιχτοί στην ιδέα ενός δανεισμού του Σάντσο, αρκεί να υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2025. Ο Άγγλος εξτρέμ δεν έχει παίξει με τη Γιουνάιτεντ στην Premier League εδώ και ένα χρόνο, αφού τα… έσπασε με τον προπονητή του Έρικ Τεν Χαγκ. Αν και οι δυο τους έχουν βάλει στην άκρη τις διαφορές τους, ο 24χρονος αναμένεται να φύγει από το “Ολντ Τράφορντ” πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος το βράδυ της Παρασκευής (30/8).

Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον Σάντσο αυτή τη σεζόν. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, και όχι η Τσέλσι, είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Γιουβέντους για την απόκτηση του πρώην αστέρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ειδικά επειδή η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να ενισχύσει έναν αντίπαλο της στην Premier League. Η “Γιούβε” πρόκειται να αυξήσει την προσφορά της για τον Άγγλο διεθνή πριν από τη λήξη της προθεσμίας.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ