Η Γερμανία των 6 (βαθμών) και ο αντίπαλος (της φάσης) των 16

by admin
1 views

Η αντίπαλος των διοργανωτών στην επόμενη φάση των 16 θα προκύψει από το Γκρουπ 3. Αν υποθέσουμε ότι τα Πάντσερ νέας γενιάς δεν θα χάσουν από την Ελβετία και θα πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου απέναντι τους θα βρουν τη δεύτερη ομάδα από το Γκρουπ 3. Μπορεί να είναι η Δανία, σε μικρότερο ποσοστό η Σλοβενία, δεν αποκλείεται όμως να ξεπροβάλλει και η Αγγλία!

Στο προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το 2021, η πορεία της “Μάνσαφτ” σταμάτησε ακριβώς στη φάση των 16. Αν δεν θυμάστε αντίπαλο είμαι έτοιμος να βοηθήσω: Αγγλία…

Πριν παρασυρθώ πλήρως από την σεναριολογία, καλύτερα να εστιάσω στην επόμενη πράξη του ποδοσφαίρου δράματος, που εξελίσσεται στα γερμανικά γήπεδα. Δανία Vs Αγγλία το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) εδώ στην Φρανκφούρτη. Για την πρωτιά στον όμιλο; Ίσως. Για την ποδοσφαιρική περηφάνεια και τη δύναμη της παράδοσης; Σίγουρα!

Άγγλοι και Δανοί υποστηρικτές άρχισαν να καταφθάνουν στην Φρανκφούρτη δύο μέρες πριν. Το βράδυ της παραμονής του αγώνα οι χώροι απέναντι από τον κεντρικό σταθμό των τρένων γέμισαν και το αλκοόλ έρεε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στις διασταυρώσεις των κεντρικών δρόμων ακροβολισμένοι αστυνομικοί φρόντιζαν να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Σκανδιναβοί και Αγγλοσάξονες θα μπορούσαν σήμερα να γεμίσουν κι ένα γήπεδο χωρητικότητας 100.000. Πολλοί απ’ όσους έχουν έρθει εδώ θα μείνουν έξω, αλλά αυτό δεν τους στενοχωρεί ιδιαίτερα. Αρκεί να κερδίσει η ομάδα τους.

Σε κάθε περίπτωση, η Φρανκφούρτη προβλέπεται να ζήσει την πιο έντονη μέρα από πόλη νωρίς μέχρι αργά το βράδυ. Και μια πρόβλεψη, αν και δεν το συνηθίζω: Αγγλία – Δανία 2-1.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ