Η γεμάτη αγωνιστική μέρα του Σαββάτου

by admin
1 views

Στουτγκάρδη- Μάιντζ

Το κακό ξεκίνημα της Στουτγκάρδης δεν φαίνεται να την επηρεάζει παρά την ήττα από την Φράιμπουργκ με 3-1, καθώς τώρα έχει την ευκαιρία της να πάρει το πρώτο της τρίποντο με αντίπαλο την Μάιντζ. Το σύνολο του Μπο Χένρικσεν πήρε το πρώτο της βαθμό στην φετινή Bundesliga, απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου έχοντας στόχο να μείνει αήττητη και αυτή την αγωνιστική.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Χόφενχάιμ

Η ήττα στην πρεμιέρα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0 μπορεί να φέρει αφύπνιση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την δεύτερη αγωνιστική, αλλά έχει απέναντι της μια ομάδα που γνωρίζει πως να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Η Χόφενχάιμ την πρώτη αγωνιστική επικράτησε της Χόλστάιν Κίελ με 3-2, σε έναν αγώνα με πολλά γκολ και θέαμα, αλλά έδειξε πως έχει αρκετά αμυντικά προβλήματα τα οποία μπορεί να την επηρεάσουν.

Βέρντερ Βρέμης- Μπορούσια Ντόρντμουντ

Η ομάδα της Βέρντερ Βρέμης με δεδομένη την εικόνα της στην πρώτη αγωνιστική με την Άουγκσμπουργκ και την ισοπαλία με 2-2, μπορεί να αισθάνεται τυχερή και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Μπορούσια θέλει το σερί, μετά την νίκη επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0, καθώς ακόμα και ο προπονητής της, Νούρι Σαχίν, ξεκαθάρισε πως είναι απαραίτητο για να γίνει διεκδικήτρια να έχει ρυθμό και νίκες. Η αναμέτρηση στην Βρέμη σίγουρα μπορεί να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο.

Μπόχουμ- Γκλάντμπαχ

Η πρώτη αγωνιστική δεν ήταν ιδανική ούτε για την Μπόχουμ, αλλά ούτε για την Γκλάντμπαχ, καθώς και οι δυο γνώρισαν την ήττα από την Λειψία με 1-0 και από την Λεβερκούζεν με 3-2 αντίστοιχα. Η εικόνα της Γκλάντμπαχ σε γενικές γραμμές ήταν καλή, μιας και ανάγκασε τις “ασπιρίνες” για μια ακόμα φορά να πετύχει “buzzer beater” στα τελευταία δευτερόλεπτα για να πάρει το τρίποντο. Από πλευράς της η Μπόχουμ εγκλωβίστηκε στην αναμέτρηση με την Λειψία και δεν είχε μεγάλες στιγμές για να πάρει την νίκη, αναζητώντας το “ρελάνς”.

Χόλστάιν- Βόλσμπρουργκ

Το δεύτερο παιχνίδι της νεοφώτιστης θα είναι εξίσου δύσκολο, καθώς η αποστολή απέναντι στην Βόλσμπρουργκ φαντάζει αρκετά δύσκολη. Μπορεί να γνώρισε την ήττα επί της Χόφενχάιμ με 3-2, αλλά έδειξε πως είχε λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ανοιχτά και έψαχνε τους χώρους. Η Βόλσμπρουργκ ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με το ίδιο σκορ, κάνοντας ανατροπή στο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και δεν άντεξε χάνοντας με 3-2, με το παιχνίδι κόντρα στην Χόλστάιν να είναι ευκαιρία για να να πάρει το πρώτο της τρίποντο.

Μπάγερ Λεβερκούζεν- Λειψία

Οι “ασπιρίνες” έκαναν πάλι την δουλειά τους με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ, όπως κατάφερε να κάνει και την περσινή σεζόν μέχρι να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επικράτησε με 3-2 και αρνήθηκε να μείνει στον έναν βαθμό, επαναλαμβάνοντας τον τρόπο παιχνιδιού της. Αντίπαλος της τώρα η Λειψία, που πήρε εύκολη νίκη κόντρα στην Μπόχουμ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα και τώρα θέλει να διπλασιάσει τα θετικά της αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής

Παρασκευή 30/8
Ουνιόν Βερολίνου- Ζανκτ Πάουλι 1-0

Σάββατο 31/8
16:30 Στουτγκάρδη- Μάιντζ
16:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Χόφενχάιμ
16:30 Βέρντερ Βρέμης- Μπορούσια Ντόρντμουντ
16:30 Μπόχουμ- Γκλάντμπαχ
16:30 Χόλστάιν- Βόλσμπρουργκ
19:30 Μπαγερ Λεβερκούζεν- Λειψία

Κυριακή 1/9
16:30 Χάιντενχάιμ- Άουγκσμπουργκ
18:30 Μπάγερν- Φράιμπουργκ

Δείτε την βαθμολογία της Bundesliga ΕΔΩ.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ