Η “Βασίλισσα” ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νάτσο μετά από 23 χρόνια

by admin
3 views

Ο Νάτσο εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της “Βασίλισσας” το 2001 σε ηλικία 10 ετών και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2012, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε έξι Champions League, πέντε Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τέσσερα Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τέσσερις τίτλους La Liga, δύο Copa del Rey και πέντε Supercopa de España.

Είναι ένας από τους μόλις πέντε παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχουν κατακτήσει έξι φορές το Champions League/Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρες, δήλωσε: «Η ομάδα του Μπόμπιρα είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Από τότε που έφτασε στην ακαδημία νέων μας ως παιδί, ο Νάτσο ήταν πάντα ένα παράδειγμα βελτίωσης για όλους και έχει λάβει την αγάπη, την αναγνώριση και τον θαυμασμό όλων των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του».

Ο Νάτσο εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή την Ισπανία στο EURO 2024 και αναμένεται να ενταχθεί με ελεύθερη μεταγραφή στη νεοφώτιστη ομάδα της Saudi Pro League, την Αλ Καντισίγια, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ