«Η Άρσεναλ πρέπει να τα δώσει όλα για τον Νίκο Γουίλιαμς»

by admin
1 views

Σε συνέντευξή του στο “Prime Casino”, ο πρώην μέσος της Άρσεναλ ενθάρρυνε την παλιά του ομάδα να παλέψει σκληρά για τον Ισπανό διεθνή, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να την πάει στο επόμενο επίπεδο στη μάχη για την επικράτηση έναντι της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League.

Δήλωσε ο Πετί: «Ο Μικέλ Αρτέτα μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ο ίδιος και το προσωπικό ξέρουν τι κάνουν στη μεταγραφική αγορά και τώρα πρέπει να φέρουν ανταγωνισμό. Ένας παίκτης για τον οποίο η Άρσεναλ πρέπει να τα δώσει όλα είναι ο Νίκο Γουίλιαμς, θα ήταν μια ονειρεμένη μεταγραφή για τον Μικέλ Αρτέτα. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και θα τον θέλουν πολλοί σύλλογοι, ελπίζω να καταλήξει στην Άρσεναλ».

Το βάθος των επιθετικών επιλογών της Άρσεναλ έχει αμφισβητηθεί κατά καιρούς κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σεζόν, με τον σύλλογο να στερείται ένα παραδοσιακό νούμερο εννέα ικανό να σκοράρει 20 ή περισσότερα γκολ τη σεζόν. Η ομάδα των “κανονιέρηδων” περιλαμβάνει ταλαντούχους επιθετικούς όπως ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο Κάι Χάβερτζ και ο Λεάντρο Τρόσαρντ, αλλά η προσθήκη του Νίκο Γουίλιαμς στις τάξεις της θα ενίσχυε σοβαρά τις επιλογές της.

Με ή χωρίς τον Γουίλιαμς, η Άρσεναλ έχει σίγουρα αρκετό ταλέντο για να διεκδικήσει τον τίτλο. Το επόμενο εμπόδιο στο πρωτάθλημα είναι η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ, η οποία μετά την κυριακάτικη δύσκολη ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να μοιάζει αρκετά εύκολη υπόθεση για την ομάδα του Αρτέτα.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ