Εύκολη νίκη του Πήγασου Πολίχνης στην πρεμιέρα του Βαλκανικού κυπέλλου

by admin
1 views

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού με όπλο το σερβίς άνοιξε δρόμους και περιόρισε τα λάθη της στο ελάχιστο. Γενικά ο Πήγασος έδειξε πολύ καλή εικόνα ομάδας που όμως έχει και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Την Παρασκευή 20/9 ο Πήγασος Πολίχνης έχει ρεπό και θα αναμετρηθούν η Κοσοβάρικη Πέτζα με την Μπερόε από την Βουλγαρία, την οποία και θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου.

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Με θετικό τρόπο ξεκίνησε το πρόγραμμα μας στο βαλκανικό, σίγουρα ο αντίπαλος ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας αυτό όμως δεν μας έκανε να χάσουμε την συγκέντρωση μας, ήμασταν εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένοι και ήρθε μια εύκολη νίκη. Η συνέχεια θα είναι εντελώς διαφορετική οι ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πάρα πολύ καλές και πρέπει να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για την παρούσα φάση, σε όποια ετοιμότητα είμαστε αυτή τη στιγμή για το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Βουλγαρίας την Beroe το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό και μεγαλύτερων απαιτήσεων».

Το λίμπερο του Πήγασου Πολίχνης Νικήτας Εφραιμίδης είπε: «Ξεκινήσαμε με νίκη 3-0 σετ, καταλαβαίνω ότι απέναντι δεν είναι μια ομάδα φόβητρο παρ’ όλα αυτά για εμάς ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας, η ομάδα έδειξε σε πολλά σημεία καλά στοιχεία αλλά και σε κάποια άλλα μια μικρό αστάθεια όμως είναι φυσιολογικό καθώς προετοιμαζόμαστε σχεδόν ένα μήνα. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι με την Βουλγαρία το οποίο θα είναι πολύ πιο σκληρό, πολύ πιο δύσκολο και κατά την ταπεινή μου άποψη θα κρίνει και την πρώτη θέση του ομίλου. Πάμε ματς – ματς ο σκοπός της ομάδας είναι κάθε φορά να βελτιώνεται και να βγάλει αυτό που μπορεί να παίξει πραγματικά από εκεί και μετά όλα είναι ανοιχτά».//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ