Εύκολη νίκη της Σουηδίας με βασικό Ελίασον κόντρα στην Εσθονία

by admin
1 views

Oι Σουηδοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Γκιοκέρες αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” στην ευκαιρία των γηπεδούχων στο 22΄ με τον Βλάσι Σινιάβσκι να πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Βίκτορ Γιόχανσον απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα, κρατώντας το μηδέν.

Η Σουηδία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι με τον Βίκτορ Γκιοκέρες να σκοράρει μέσα από την περιοχή με ωραίο τελείωμα στο 30ο λεπτό, μετά από ασίστ του Σίμα. Δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Τζον Τόμασον απλοποίησε ακόμη περισσότερο τη βραδιά της με τον Αλεξάντερ Ίσακ να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην χώρα του. Ο Γκιοκέρες βρισκόταν σε εξαιρετικό “φεγγάρι” και τέσσερα λεπτά μετά σκόραρε ξανά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το έργο των Εσθονών δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο καθώς στο 63΄ ο Κέβορ Πάλουμετς αποβλήθηκε από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης το σκηνικό δεν άλλαξε με την Σουηδία να διαχειρίζεται πολύ σωστά-είχε και δοκάρι στο 83΄με τον Κουλουσέφσκι-και με σχετική άνεση το υπέρ της προβάδισμα, παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο στην δεύτερη αγωνιστική του Nations League 2024-25.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ