Ευρωπαϊκό Κ18: Στη Μπάνσκα Μπίστριτσα η Εθνική για το κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας

by admin
3 views

Η όμορφη επαρχιακή πόλη των περίπου 75.000 κατοίκων δε διαθέτει τις ξενοδοχειακές μονάδες, που απαιτούνται σε μια διοργάνωση αυτού του μεγέθους κι έτσι οι διοργανωτές επέλεξαν για την διαμονή των ομάδων τις πανεπιστημιακές εστίες.

Η κοινή συμβίωση των ομάδων μπορεί να φέρνει κοντά αθλητές από όλη την Ευρώπη, ωστόσο οι συνθήκες στις εστίες δεν είναι ιδανικές. Η έλλειψη κλιματισμού στα δωμάτια, καθώς και η ποιότητα του φαγητού είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που εντοπίζονται.

Παρόλα αυτά τα μέλη της ομάδας όχι μόνο δεν επηρεάστηκαν, αντίθετα με περίσσιο ενθουσιασμό βίωσαν κάθε στιγμή της πρώτης ημέρας στη πόλη, που για τους περισσότερους αποτελεί την πρώτη μεγάλη τους συμμετοχή σε διοργάνωση αυτού του επιπέδου.

Τα μέλη της Ομάδας παρέλαβαν τις διαπιστεύσεις τους και το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Πανεπιστημιακό προπονητήριο, το οποίο βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τις εστίες. Σε κλίμα ομαδικό και ευδιάθετο, οι αθλητές και αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους πραγματοποίησαν την προπόνηση τους.

Η εθνική ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί στο στάδιο, όπου θα γίνουν οι αγώνες και να δει τους χώρους, όπου θα κινηθούν οι αθλητές στο τετραήμερο της δράσης.

Η σημερινή ημέρα ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη συνάντηση των μελών της εθνικής ομάδας για τις απαραίτητες οδηγίες και τις καθιερωμένες ευχές. Ο επικεφαλής προπονητές, Στέφανος Ματάκης και ο αρχηγός αποστολής, Γιάννης Λιούμπας μίλησαν στα παιδιά για τη σημαντικότητα της παρουσίας τους στη διοργάνωση, για την ευκαιρία που έχουν να ζήσουν μια σπουδαία διοργάνωση και τη σημασία του να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτού.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ