Ευρωπαϊκό Κ18: Ο Κουλούρης στον τελικό του τριπλούν με νέο ατομικό ρεκόρ

by admin
1 views

Ο πέμπτος στον τελικό του μήκους ξεκίνησε τον αγώνα του με ένα οριακά άκυρο άλμα, πάνω από τα 15,00μ., στη δεύτερη προσπάθεια σημείωσε 14,52μ. και στην τρίτη 15,20μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.

Ο αθλητής του Παύλου Σκορδίλη στον αυριανό τελικό θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

«Το καλό είναι ότι δείχνω τα αντανακλαστικά και τελικά στο τέλος πετυχαίνω αυτό που πρέπει. Ευτυχώς που βγήκε το τρίτο άλμα, γιατί με την προσπάθεια στα 14,52μ. θα εμένα εκτός. Στον τελικό θα κυνηγήσω να βρεθώ ψηλά στην κατάταξη. Ξέρω πως αν πετύχω τα ρεκόρ μου θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω ένα μετάλλιο.

Έχω δουλέψει σκληρά και μάλιστα για μεγάλο διάστημα χρειάστηκε να βρεθώ μακριά από το σπίτι μου, καθώς οι συνθήκες στην Κέρκυρα δεν είναι καλές. Στο νησί υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με το στίβο και είναι κρίμα να μην έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες», είπε ο Κουλούρης.

Η μεικτή ομάδα των Ανδρών κατέλαβε την 12η θέση στο σύνολο με 1.56.27 επίδοση με τον Φίλιππο Γεωργαντά να τρέχει τα 100 μ., τον Κώστα Λαζάκη τα 200 μ., τον Παναγιώτη Κριζέα τα 300 μ. και τον Άρη Κατσέλη τα 400 μέτρα. Η ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς της.

Οι αθλητές απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στη μεικτή σκυταλοδρομία στην οποία δεν έχουν ευκαιρίες να λαμβάνουν μέρος στη διάρκεια της χρονιάς.

Την προσπάθεια του στο 10αθλο των Ανδρών ξεκίνησε σήμερα ο Νίκος Κοσμόπουλος. Ο αθλητής του Ζήση Κουρέλου έκανε 11.50 στα 100 μ. 6,35 μ. στο μήκος και 13,39 μ. στη σφαιροβολία και είναι στην 21η θέση με 2.108 βαθμούς.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ