Ευρωεκλογές 2024: Που ψήφισαν οι πολιτικοί αρχηγοί της αντιπολίτευσης, τι δήλωσαν

by admin
0 views

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 09:30 στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου όπου δήλωσε: «Σε όλο αυτό το διάστημα οι πολίτες μας έδωσαν τεράστια δύναμη. Μας δώσατε δύναμη κάθε ημέρα, κάθε ώρα, ακόμα και τώρα, την ώρα της κάλπης. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, σε αυτή την πολύ σημαντική ημέρα, πάμε να κάνουμε αυτή τη δύναμη και αυτή την αγάπη που μας δώσατε όλον αυτόν τον καιρό, πάμε να την κάνουμε Ζωή και στην ευρωβουλή».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τη Θεσσαλονίκη ζήτησε από τους πολίτες να τον εμπιστευτούν και μάλιστα υποσχέθηκε ό,τι δεν πρόκειται να τους προδώσει ποτέ. «Για μια άλλη Ευρώπη, για την Ελλάδα και τους Έλληνες», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Βασίλης Στίγκας πρόεδρος των Σπαρτιατών μίλησε για αντισυνταγματικές ενέργειες που έθεσαν το κόμμα του εκτός Ευρωβουλής. «Συνεχίζουμε», είπε ο χαρακτηριστικά.

Στην Πιερία ψήφισε ο Δημήτρης Νάτσιος και έκανε κάλεσμα να στείλουν τη ΝΙΚΗ στην Ευρωβουλή. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ψήφισε ο Κώστας Καραμανλής ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος δεν προέβη σε δηλώσεις. Παραδοσιακά στην Κυψέλη άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Αντώνης Σαμαράς από την Πύλο δήλωσε :« Στέλνουμε μήνυμα για το τι Ευρώπη θέλουμε και τι πρέπει να αλλάξει». Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου από τη Νέα Ερυθραία ανέφερε «Διπλό μήνυμα για την κυβέρνηση και για μια νέα Ευρώπη». Ο Πέτρος Κόκκαλης, είπε «Να εκλέξουμε τους καλύτερους για μια καλύτερη Ευρώπη».

Αίθουσα σύνταξης: Λάμπρος Παπαναγιώτου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ