Ευρωεκλογές: Λίγο πριν την κάλπη της 9ης Ιουνίου εντείνονται οι αντιπαραθέσεις της αντιπολίτευσης

by admin
0 views

Κάλεσμα στους πολίτες να κάνουν το ΠΑΣΟΚ ισχυρό για να αποδοκιμαστεί η αλαζονεία, όπως λέει του Μεγάρου Μαξίμου αναμένεται να απευθύνει από το Θησείο ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Δεν μπορεί σε όλα, Δαδιά, Τέμπη, Ακρίβεια να λέει 41%  όταν έχεις καβαλήσει καλάμι πρέπει ο λαός να σου στείλει μήνυμα».

Χαρακτήρισε ως  αγένεια τις βολές που εκτόξευσε εναντίον του ο  Στέφανος Κασσελάκης από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Ηράκλειο Κρήτης  και απάντησε στα σχόλια για τις υποκλοπές και τον  Α. Παπανδρέου. «Πήγα στην δικαιοσύνη γιατί αν έκανα μήνυση σε Μητσοτάκη θα πήγαινε απευθείας στην Βουλή και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα έμπαινε ασπίδα και ο κ. Μητσοτάκης θα έβγαινε λάδι. Πάει πολύ να μιλάει για τον Α. Παπανδρέου και να έχει δίπλα του τον Αντώναρο και τον Ναύαρχο υποψηφιο υπουργό του Μητσοτάκη όπως ήταν και αυτός».

 Από το  Σύνταγμα ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα καλέσει τους πολίτες να ενισχύσουν  το ΚΚΕ  για να σταλεί  πανευρωπαϊκό μήνυμα  ελπίδας, αισιοδοξίας . «Να μετατραπεί η ψήφος μας σε γερό χαστούκι  στην αντιλαϊκή πολιτική, της ΕΕ της κυβέρνησης και των κομμάτων του κεφαλαίου. Ψηφίζουμε μαζικά μαχητικά ΚΚΕ ,τα δίνουμε όλα στο τελευταίο κατοστάρι».

Να προσέλθουν στις κάλπες καλεί τους πολίτες ο Κυριάκος Βελόπουλος «καλούμε τους ΄Ελληνες πολίτες να ψηφίσουν, για να απαντήσουν μαζικά στο σύστημα ό,τι είναι εδώ ο Ελληνικός λαός, είναι του κάθε ψεύτη και του κάθε κλέφτη ο τιμωρός.
9 Ιουνίου, Ελληνική Λύση, για να μπορέσει η Ελλάδα να νικήσει».
 

Βεβαιότητα ότι η Νέα Αριστερά θα πρωταγωνιστήσει στις μετεκλογικές εξελίξεις εξέφρασε ο Αλέξης Χαρίτσης  από τη Θεσσαλονίκη. «θα κερδίσουμε την μάχη αυτή ψήφο. Δίνουμε την μάχη με αισιοδοξία και  αποφασιστικότητα».

Κάλεσμα συμπόρευσης με την ΝΙΚΗ απευθύνει ο Δημήτρης Νατσιός. «Η ιδεολογία μας είναι ο υγιής πατριωτισμός. Ο σεβασμός στον πολίτη η προσηλίαση στην παράδοση και την οικογένεια, και το φιλότιμο».

Η Πλεύση Ελευθερίας δεσμεύεται να προσυπογράψει κάθε νομοθετική πρόταση κάνει ο Σύλλογος Πληγέντων του Δυστυχήματος των Τεμπών υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου τους. «Είναι έγκλημα, κακούργημα και πρέπει να δικαστεί. Ως επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας θα προσυπογράφω κάθε πρόταση που θα φέρετε».

Η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη, Κώστας Κωσταντόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ