«Ετοίμαζει πρόταση στον ΠΑΟΚ η Τζένοα»

by admin
2 views

Σύμφωνα με ανάρτηση Ιταλού δημοσιογράφου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ομάδα από τη Γένοβα δεν έχει καταθέσει τα όπλα για την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα και ετοιμάζει νέα νύξη στους “ασπρόμαυρους”.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι αποτελεί τον πρώτο στόχο της Τζένοα για τα καρέ της, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει διατεθημένος να πουλήσει τον παίκτη πριν τα προκριματικά του Champions League. Αυτό δεν πτοεί τους Ιταλούς που, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντ Μάρτζιο, ετοιμάζουν νέα πρόταση κοντά στα «θέλω» των Θεσσαλονικιών για την απόκτηση του Κροάτη κίπερ.

Η ομάδα από την Γένοβα αναμένεται την Πέμπτη (11/7) να ενοχλήσει εκ νέου το ελληνικό κλαμπ με νέα πρόταση για τον Κοτάρσκι, ωστόσο οι “ασπρόμαυροι” συνυπολογίζοντας το πόσο κρίσιμο θα είναι το καλοκαίρι για την ιστορία του συλλόγου, καθώς έχουν ευκαιρία να είναι για πρώτη φορά σε όμιλο Champions League, θα έμπαιναν σε διαδικασία συζητήσεων με την Τζένοα μόνο με μια τεράστια πρόταση. Κάτι τέτοιο βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει οι Ιταλοί.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ