ΕΠΟ: «Βραδιές σαν την χθεσινή κάνουν τους δεσμούς πιο ισχυρούς»

by admin
1 views

Η Εθνική Ελλάδος στο νέο της ξεκίνημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε εύκολα με 3-0 της Φινλανδίας και μοίρασε χαμόγελα στους φίλους της γαλανόλευκης που αγκάλιασαν την νέα προσπάθεια. Η ΕΠΟ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του Φαληρικού Σταδίου. με επίσημη ανακοίνωση της τονίζοντας πως βραδιές σαν την χτεσινή κάνουν τους δεσμούς ολοένα και πιο ισχυρούς.

Αναλυτικά:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το UEFA Nations League 2024-25 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους.

Σας ευχαριστούμε!//NK

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ