Επιτυχίες μαθητριών του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στην Γ΄ φάση του “Out of the Box Challenge 2024”

by admin
1 views

Μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στα 25 παιδιά πανελλαδικώς που πέρασαν στην Γ΄ φάση του Διαγωνισμού “Out of the Box Challenge 2024”

Με μεγάλη υπερηφάνεια και χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την επιτυχία της μαθήτριας μας, Γκίκα Μαρίας Μιχαέλας της Δ΄ Δημοτικού, η οποία κατόρθωσε να προκριθεί απευθείας στη Γ΄ Φάση του Διαγωνισμού «Out of the Box Challenge 2024».
Από τους 158 μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος στην Β’ Φάση του Διαγωνισμού, κατάφεραν να προκριθούν στη Γ΄ και τελική φάση του διαγωνισμού πανελλαδικά 25 παιδιά. Ανάμεσα τους και η μαθήτριά μας Γκίκα Μαρία Μιχάελα. Η μαθήτριά μας κατάφερε να βρίσκεται 8η στη σχετική βαθμολογία κατάταξης ανάμεσα σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών που συμμετείχαν, περνώντας απευθείας στη Γ΄ φάση. Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε και την μαθήτριά μας Τσιούκα Ευγενία η οποία είναι επιλαχούσα για τη Γ΄ φάση, καθώς και τον απόφοιτό μας Κιάκο Παναγιώτη, ο οποίος βρίσκεται και αυτός ανάμεσα στους επιτυχόντες της Γ΄ φάσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές που διακρίθηκαν και πέρασαν στην Γ΄ Φάση του Διαγωνισμού, θα έχουν την ευκαιρία να να αντιμετωπίσουν τον ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ της Γ΄ Φάσης! Μία απαιτητική αλλά μοναδική εμπειρία για τα παιδιά! Για τη Γ΄ φάση θα εξεταστούν πέρα από την κριτική ικανότητα, τη δημιουργικότητα, την ανθεκτικότητα, την επιμονή, τη συγκέντρωση, τη συνεργασία, τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και την ικανότητα να περάσουν από την ιδέα στην πράξη, η ομαδικότητα, η προσπέλαση δυσκολίας, η ευρηματικότητα, η προσαρμοστικότητα, η αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, συμπεριλαμβανομένων της Τεχνολογίας. Η Γ φάση θα πραγματοποιηθεί στις 18 με 27 Ιουλίου, στο κτήμα Αμφίκαια, στον Παρνασσό.
Οι επιτυχίες αυτές, τόσο στον διαγωνισμό «Out of the Box Challenge 2024», όσο και στους υπόλοιπους διαγωνισμούς που συμμετείχαν και φέτος οι μαθητές και οι μαθήτριές μας αποτελούν μια σημαντική επιβράβευση για τις προσπάθειες των παιδιών καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και όλων αυτών των χρόνων, αλλά και μία επιβράβευση της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από τους και τις εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλους!

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ