Επιστροφή του Δημητρίου στον Μακεδονικό

by admin
2 views

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του 20χρονου αριστερού οπισθοφύλακα στο ρόστερ, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στη Νίκη Ευκαρπίας με την οποία αγωνίστηκε στο περσινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την επιστροφή του Θοδωρή Δημητρίου καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη Νίκη Ευκαρπίας.

Ο 20χρονος (27/04/2004) αριστερός μπακ είχε ενταχθεί στο δυναμικό του Μακεδονικού το καλοκαίρι του 2022, στη νεοσύστατη Κ19 και αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Στη συνέχεια ήρθε η προσωρινή του μετακίνηση στο δεύτερο μισό της της περσινής σεζόν 2023-24 στη Νίκη Ευκαρπίας, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πετύχει την παραμονή της στη Γ’ Εθνική (1ος όμιλος), ενώ για τον Θοδωρή αποτέλεσε ένα χρήσιμο διάστημα, ώστε να επιστρέψει με περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις ενόψει της νέας σεζόν με τα χρώματα του Μακεδονικού. Ο νεαρός μπακ κατά την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε 9 ματς της Γ’ Εθνικής, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Θοδωρή υγεία και επιτυχία».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ