Επιστροφή της Καρυπίδου στον ΠΑΟΚ

by admin
1 views

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Μελίνα Καρυπίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 30/11/1999, η Μελίνα Καρυπίδου αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 160cm. 

Ξεκίνησε το πόλο σε ηλικία οκτώ ετών από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. 

Το 2016 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΝΟ Ρεθύμνου, μένοντας στους Κρητικούς για τρία χρόνια, πραγματοποιώντας σε μικρή ηλικία αρκετές συμμετοχές στην Α1 Κατηγορία. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2019-2022) στο ΝΟ Λάρισας, με τον οποίον πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. 

Τη σεζόν 2022-2023 πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, έχοντας άκρως ικανοποιητική εικόνα, η οποία συνέβαλλε τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία της ομάδας.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν (2023-2024) αγωνίστηκε στον Άλιμο, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις, τόσο από το εγχώριο, όσο και από το ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Μελίνα Καρυπίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά από μία χρονιά γεμάτη με εμπειρίες, είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα μου, στους στόχους τους οποίους θα θέσουμε. Ευχαριστώ πολύ τους Αδερφούς Νικολαΐδη, για το ενδιαφέρον το οποίο έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά με πολλές επιτυχίες στα τμήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες και πάλι στον ΠΑΟΚ, Μελίνα!».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ