Επιμένουν στην Ιταλία για συμφωνία της Μπολόνια με τον Ιωαννίδη

by admin
2 views

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, κάνει λόγο για συμφωνία του Φώτη Ιωαννίδη με την Μπολόνια. Η ιστοσελίδα “1000cuorirossoblu.it” που ασχολείται κυρίως με θέματα της ομάδας, αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα σχετικά με τον μισθό του παίκτη και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

«Η Μπολόνια έχει αρχίσει να πολιορκεί τον παίκτη και την ελληνική ομάδα, έχοντας κερδίσει σχεδόν αμέσως την συγκατάθεση του επιθετικού. Η ομάδα του ωστόσο, σε σχέση με τα 20 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. σε μπόνους που προσφέρουν οι “ροσομπλού”, είναι κολλημένη στα 25 εκατ. ευρώ, μαζί με ποσοστό μεταπώλησης. Η απόσταση δεν είναι αγεφύρωτη, αλλά οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο πιστεύουν ότι τα 20 εκατ. ευρώ είναι η σωστή τιμή για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, έχει ήδη φτάσει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την τεχνική ηγεσία της Μπολόνια, τόσο για τον μισθό όσο και για την διάρκεια του συμβολαίου. Αυτό που είναι “κλειδί” για τον Φώτη είναι η συμμετοχή στο Champions League» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ