Επικεφαλής του τμήματος scouting ο Ταυλαρίδης

by admin
0 views

Ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Ατρομήτου, καθώς εντάχθηκε στην ομάδα του scouting με σκοπό να βρεθούν παίκτες για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου για σχεδόν μία τριετία (2012-2015) σημειώνοντας συνολικά 72 συμμετοχές και επτά γκολ. Ο Έλληνας στόπερ αγωνίσθηκε στην Σεντ Ετιέν και τη Λιλ και στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο πόστο του Αθλητικού διευθυντή της ΑΕΛ και επικεφαλής της ομάδας σκάουτινγκ της ΑΕΚ .

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα περιβάλλον που για μένα αποτέλεσε μια πραγματική οικογένεια για 2,5 χρόνια. Με τον Ατρόμητο ζήσαμε μερικές μαγικές στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ και για αυτόν τον λόγο, χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στο Περιστέρι.

Τώρα, όμως, δεν είναι ώρα για λόγια. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά το φετινό καλοκαίρι και φυσικά στόχος είναι, ο καθένας από τον δικό του ρόλο, να συμβάλλουμε στο να δημιουργηθεί μια ομάδα που ο κόσμος θα χαίρεται να τη βλέπει και θα ικανοποιεί τον Περιστεριώτη φίλαθλο.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή, τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για τον Ατρόμητο».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ