Επιβλητική εμφάνιση η Γκιμαράες και μια “ανάσα” από την πρόκριση

by admin
1 views

Η Πορτογαλική ομάδα “ξύπνησε” στο δεύτερο ημίχρονο, και καθάρισε με τριάρα το παιχνίδι στην έδρα της απέναντι στην Ζρινιέσκι, και πλέον είναι ένα βήμα πιο κοντά στην League Phase του Confrence League.

Το παιχνίδι άρχισε με την Γκιμαράες να θέλει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν της έκανε την χάρη. Ο Μάριτς μπόρεσε να προστατέψει τρείς φορές την εστία του, στα τέσσερα σουτ εντός στόχου της Πορτογαλικής ομάδας, δίνοντας το μήνυμα ότι οι γηπεδούχοι πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για να τον νικήσουν. Ωστόσο οι παίκτες τις Ζρινιέσκι ήταν σε διαρκή άμυνα, καθώς δεν βρίσκαν επιθετικές απαντήσεις στην συνεχή πίεση της Γκιμαράες, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια χωρίς τελικές προσπάθειες, αλλά με το 0-0.

Οι Πορτογάλοι, όμως, έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο ότι δεν μπόρεσαν στο πρώτο, καθώς με το πρώτο σφύριγμα ο Τιάγκο Σίλβα έβγαλε μια εκπληκτική μπαλιά στον Μαγκάς και εκείνος βρήκε δίχτυα στο 46′ λεπτό. Η Γκιμαράες έβαλε μπροστά την μηχανή και μέσα σε 5΄ λεπτά με τον μαέστρο της φάσης να είναι πάλι ο Σίλβα σκόραρε με τον Μπορένκοβιτς για να διαμορφώσει το 2-0. Η Ζρινιέσκι έγινε πιο επιθετική μετέπειτα, ωστόσο η άμυνα της Γκιμαράες είχε κλειδώσει και διατήρησε το προς όφελος της προβάδισμα. Βάζοντας το “κερασάκι” στην τούρτα, όμως, οι Πορτογάλοι καθάρισαν το παιχνίδι με τρίτο γκολ στο 88′ με τον Μέντες, που είχε περάσει στο παιχνίδι μόλις 18 λεπτά πριν. Με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 3-0 η Γκιμαράες θα είναι πλέον πιο άνετη στην “ρεβάνς” στην έδρα των Βόσνιων.//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ