Επίδειξη δύναμης από τον Παναθηναϊκό

by admin
2 views


Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου με 86-69, στο πρώτο του παιχνίδι για το τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης” στην Κύπρο.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν άργησαν λίγο να βρουν τον επιθετικό τους ρυθμό, αλλά με αρχή το τελευταίο κομμάτι της πρώτης περιόδου, κυριάρχησαν στο παρκέ, αποκτώντας γρήγορα διψήφιο προβάδισμα (18-8) με καλάθι του Οσμάν. Τόσο αυτός, όσο και ο συμπατριώτης του, Ομέρ Γιούρτσεβεν, έδωσαν πολύ ποιοτικά λεπτά σε εκείνο το σημείο του αγώνα.

Η Μπάγερν πλησίασε μέχρι και στους 7 πόντους (27-20) με βολές του Έντουαρντς, αλλά αμέσως ο Παναθηναϊκός εκτόξευσε τη διαφορά στους 16 (41-25) με τρίποντο του Γκριγκόνις.

Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους Γερμανούς να μειώνουν σε 57-49 το οποίο οι Ναν και Μήτογλου έκαναν 61-49. Οι “πράσινοι” δεν απειλήθηκαν περισσότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, το οποίο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Ομέρ Γιούρτσεβεν, που εντυπωσίασε με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ σε μόλις 15 λεπτά συμμετοχής.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ