Εξετάζει Νάστασιτς ο Ολυμπιακός – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κάρμο, στρέφουν αλλού την προσοχή τους με τον Σέρβο αμυντικό να έχει προταθεί και η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεψαχνίζει την περίπτωση του.

Ο Ολυμπιακός μετά και την οριστικοποίηση της αρνητικής έκβασης για τον Ανγκολέζο στόπερ στρέφει την προσοχή του σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας με το όνομα του Ματίγια Νάστασιτς να εξετάζεται από τους “Πειραιώτες”. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Μαγιόρκα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο τέρματα. Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού έχει θητεία σε κορυφαία πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί στη Serie A με την φανέλα της Φιορεντίνα, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Bundesliga για λογαριασμό της Σάλκε.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι μια περίπτωση που γνωρίζει ο Μεντιλίμπαρ από τη θητεία του στη La Liga, όπως και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην ομοσπονδία της Σερβίας όταν ο Νάστασιτς αγωνιζόταν με τα χρώματα της χώρας.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ