Εντυπωσιακή και ουσιαστική η Ρεν κόντρα στην Λυών

by admin
1 views

Με δύο γκολ σε δύο λεπτά, στο 19′ και στο 21′ η Ρεν έκανε εύκολο το έργο της απέναντι στην Λυών.

Οι γηπεδούχοι με τα τέρματα των Μπουριζό και Γκουιρί πήραν σαφέστατο προβάδισμα στο ματς και βέβαια την δυνατότητα να το διαχειριστούν.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ και να δώσουν άλλη τροπή στην αναμέτρηση, αλλά ο Μικαουτάτζε δεν κατάφερε να σκοράρει από το 11 βήματα.

Στη συνέχεια του ματς οι γηπεδούχοι έδωσαν χώροι στους φιλοξενούμενους ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα και να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση,.

Κάτι που τελικά κατάφεραν να πετύχουν με τον Μάεστερ, που είχε περάσει στο ματς 4′ νωρίτερα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, “γράφοντας” το 3-0 υπέρ τους.

Το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ, με την Ρεν να παίρνει μια “καθαρή” νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύθηκε μεταγραφικά και θέλει να διαγράψει καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή της.

Ρεν: Μακαντά, Σεϊντού (87′ Τριφέρ), Γου, Οστιγκάρντ, Ασίνιον (73′ Χάτεμπουρ) , Ματούσιβα, Καμαρά, Μπουριζό (81′ Σανταμαριά), Γκρονμπάεκ (87′ Μάεστερ), Γκουιρί, Μπλας.

Λυών: Πέρι, Μάτα, Καλέτα, Νιαχάτε, Άμπνερ, Μανγκαλά (68′ Φοφανά), Μάτιτς, Κακιερέτ (85′ Ντιαβαρά), Νουαμά (76′ Μπαλντέ), Μικαουτάτζε, Μπενράχμα (85′ Μέιτλαντ-Νάιλς).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Ligue 1:

Παρασκευή 16 Αυγούστου

Χάβρη – Παρί Ζεν Ζερμέν 1-4

Σάββατο 17 Αυγούστου

Μπρεστ – Μαρσέιγ 1-5
Ρεμς – Λιλ 0-2
Μονακό – Σεντ Ετιέν 1-0

Κυριακή 18 Αυγούστου

Οσέρ – Νις 2-1
Ανζέρ – Λανς 0-1
Μονπελιέ – Στρασβούργο 1-1
Τουλούζ – Ναντ 0-0
Ρεν – Λυών 3-0

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ