Εντυπωσιακή η διοργάνωση της 8ης Πανελλήνιας Ιππικής Συνάντησης

by admin
0 views

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαϊου η πόλη του Βόλου φιλοξένησε ιππείς και τ αλογά τους απ όλη την Έλλαδα και κατάφερε με τις εκδηλώσεις του διημέρου να κεδίσει για άλλη μια χρονιά τις εντυπώσεις.

Πανέμορφα άλογα, ιππείς και άμαξες χάρισαν ένα θεαματικό γεγονός στους βολιώτες και στους επισκέπτες που ήρθανε στην παραλία της πόλης για να απολαύσουν μια εκπληκτική ιππική παρέλαση.

Το συντονισμό της 8ης Πανελλήνιας Συνάντησης είχε ο Ιππικός Σύλλογος Οι Κένταυροι. Ιππείς, μικροί αναβάτες και επιδέξιες αμαζόνες, άμαξες στολισμένες και άλογα με φτερά και καλπασμούς, κέρδισαν το θαυμασμό και το χειροκρότημα, χιλιάδων ανθρώπων που απόλαυσαν την εκδήλωση.

Η έναρξη και το κλείσιμο αυτής της Πανελλήνιας Ιππικής γιορτής ήταν εντυπωσιακό.

Η Βολιώτισσα γυμνάστρια Αθηνά Καρδαμάκη μάγεψε με τη χορογραφία της με τα άλογα, το κοινό που δε σταματούσε να χειροκροτά το συγχρονισμό τους.

Στην πρωινή εκπομπή Ennitime is Good time η Αθηνά Καρδαμάκη μίλησε για την μοναδική εμπειρία που έχει πλέον για 3η συνεχόμενη χρονιά και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μάθει πλέον να ιππεύει και όχι μόνο να χορεύει με τα άλογα.

Ο Σύλλογος Οι Κένταυροι έκανε Αθηνά, επίτιμο μέλος για τη συνεργασία της στις ιππικές συναντήσεις.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με παραδοσιακούς χορούς ο χορευτικός Σύλλογος Αργιθεατών

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

Την 8η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση υποστήριξαν φορείς της πόλης μας και παράλληλα πολλοί εκπρόσωποι, έδωσαν το παρών και ανανέωσαν όλοι με ενθουσιασμό το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Συγχαρητήρια σε όλους

syn adv group

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ