Ενδιαφέρουσες δράσεις από τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του δήμου Καρδίτσας

by admin
7 views

Με ενδιαφέρουσες δράσεις, συνεχίζεται στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας, η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας  2024, που διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στην αγαστή συνεργασία της ΕΒΕ και του Εργαστηρίου Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής  Εκπαίδευσης, του ΕΚΠΑ.

Την Πέμπτη 27 & την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις Παιδικές Βιβλιοθήκες  «Παυσιλύπου», συνοικιών «Αγίου Γεωργίου»,  «Λάκας Μαντζάρα»  και Δημοτικών Διαμερισμάτων «Αρτεσιανού» και «Παλαιοκκλησίου»,  θα πραγματοποιηθεί η 4η δράση μας, με τίτλο «Όσα φέρνει ο άνεμος». Μπορείς να δεις τον άνεμο; Μπορείς να τον νιώσεις; Πόσα μπορεί, αλήθεια, να φέρει ο άνεμος; Φέτος το καλοκαίρι, θα δούμε τα αόρατα, θα νιώσουμε όσα δεν βλέπουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τον άνεμο για να δημιουργήσουμε κίνηση και μουσική, σε ένα εργαστήρι που… φυσάει!!!”.

Ενδιαφέρουσες δράσεις από τις Παιδικές Βιβλιοθήκες του δήμου Καρδίτσας

Πρόγραμμα λειτουργίας της κάθε βιβλιοθήκης, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρδίτσας και στις σελίδες των παιδικών βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Π.Α.Κ. στο Facebook: Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας & Παιδικές Βιβλιοθήκες Καρδίτσας, ενώ στην ιστοσελίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο link: http://network.nlg.gr/library/ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα, με τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στις βιβλιοθήκες όλης της Ελλάδας.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται κάθε πρωί από τις 10:00 έως τις 12:00 και απευθύνονται κυρίως σε παιδιά που έχουν τελειώσει την Α΄ Δημοτικού έως και 14 ετών. Παιδιά που θα πάνε τώρα Α΄ Δημοτικού  και κάτω, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα (όχι μεγαλύτερο ανήλικο αδελφάκι) καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στη βιβλιοθήκη.

Όπως επισημαίνεται: “Οι δράσεις πραγματοποιούνται με υλικά που μας χορήγησαν η εφημερίδα «Καθημερινή» και το «ΙΚΕΑ», τους οποίους  ευχαριστούμε θερμά!!!Κι αυτό το καλοκαίρι στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Καρδίτσας… θα μάθουμε, θα σκεφτούμε… θα ζήσουμε

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ