Εκτός Ολυμπιακής πρόκρισης οι γυναίκες του τόξου στο ατομικό

by admin
0 views

Όλες οι αθλήτριες πέρασαν με ευκολία την πρώτη φάση, με τις: Δήμητρα Παπαδοπούλου να κερδίζει την Κλίμα Νικολέτα (Μολδαβια) με 6-2, η Ανατολή Μάρθα Γκορίλα την Σύλλα Φατουματα (Γουινέα) με 7-1 και η Ευαγγελία Ψάρρα την Χιλμαρσντοτιρ Μαρίν Ανίτα (Ισλανδία) με 6-0.

Στον δεύτερο τους αγώνα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιβλήθηκε με 6-2 της Κύπριας Έλενας Πέτρου, ενώ η Ανατολή Μάρθα Γκορίλα και η Ευαγγελία Ψάρρα αποκλείστηκαν από τις Αματο Λαουρα (Ελβετία) με 3-7 και Τρίου Χούγεν Ντιπ (Βιετνάμ) με 0-6, αντίστοιχα.

Στον αγώνα για πρόκριση στην 16αδα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου έδειξε την δυναμική της έκανε έναν φανταστικό αγώνα όμως στάθηκε άτυχη και δεν κατάφερε για λίγα εκατοστά να περάσει την Ιρανή Φάλλαχ Μόντινα.

Οι δυο αθλήτριες ξεκίνησαν το ματς με ισοπαλία, στην συνέχεια η Παπαδοπούλου έμεινε πίσω στο σκορ 5 – 1 και με δύο βολές υψηλού επιπέδου εκ των οποίων η μία ήταν το απόλυτο 30 δεν άφησε στην αντίπαλο της περιθώρια αντίδρασης και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια 5 – 5.

Στο shoot off, όπου το ματς κρίνεται στο ένα βέλος, οι δύο αθλήτριες έριξαν το βέλος τους στο εννιά και για λίγα εκατοστά η Δήμητρα αποκλείστηκε, όμως φεύγει από αυτόν τον αγώνα με ψηλά το κεφάλι.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ