Εκτός για αρκετούς μήνες ο Καρβάλιο

by admin
3 views

Ο μέσος της Μπέτις έπαθε ρήξη αχίλλειου τένοντα, θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και δύσκολα να παίξει ξανά φέτος.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τη Λεγκανές την Παρασκευή (13/9). Οι εξετάσεις που έγιναν το Σάββατο (14/9) έδειξαν ότι ο Πορτογάλος μέσος της Μπέτις έχει υποστεί ολική ρήξη του αχίλλειου τένοντα στο δεξί του πόδι. Θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Το φυσιολογικό είναι ότι δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η απουσία του Καρβάλιο αποτελεί πλήγμα για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι , ο οποίος τον είχε ξεκινήσει στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη La Liga. Στην παρατεταμένη απουσία του Πορτογάλου θα προστεθεί και αυτή του Ίσκο, ο οποίος πιθανότατα δεν θα επιστρέψει πριν από το επόμενο έτος, αφού υποβλήθηκε σε άλλη μια επέμβαση για σπασμένη περόνη.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ