Εκτός βάθρου για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου ο Χρήστου (video)

by admin
1 views

Σπουδαία εμφάνιση από τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος οριακά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στον τελικό των 100 μέτρων ύπτιο.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος κολυμβητής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο ίδιο αγώνισμα πριν από έναν μήνα, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κρεμάσει στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν συγκλονιστικός και κατέλαβε την 4η θέση στην Ολυμπιάδα του Παρισιού, τερματίζοντας σε 52.41. Για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε την ευκαιρία να πάρει το χάλκινο μετάλλιο, καθώς 3ος τερμάτισε ο Αμερικανός Ράιαν Μέρφι, με χρόνο 52.39.

Πάντως, ο Χρήστου έφθασε σ’ ένα σημαντικό επίτευγμα για τη χώρα μας, αφού κανένας κολυμβητής στο παρελθόν δεν έχει τερματίσει στην 4η θέση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι στα 100 μέτρα ύπτιο των ανδρών αναδείχθηκε ο Ιταλός Τόμας Τσεκόν, ο οποίος τερμάτισε στα 52 δευτερόλεπτα. Το αργυρό μετάλλιο κατέλαβε ο Κινέζος Ζιαγιού Σου με χρόνο 52.32.//Ν.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ