Εγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου

by admin
1 views

Η μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή στην εκθεσιακή δραστηριότητα που σηματοδοτεί και την επανέναρξη της τοπικής επιχειρηματικότητας κυριάρχησε στην τελετή εγκαινίων της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης 2024 που πραγματοποιήθηκε παρουσία πολιτικών Αρχών, πλήθους κόσμου, επαγγελματιών από όλη τη Θεσσαλία, εκπροσώπων της ΚΕΕΕ και όλων των επιμελητηρίων της χώρας, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου.

Εγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου

Σε έναν χώρο άνω των 2.000 τ.μ. πάνω από 60 εκθέτες από όλη τη Θεσσαλία και με τιμώμενη περιοχή το νησί της Ζακύνθου, παρουσίασαν τις επιχειρηματικές τους δράσεις, αλλά και όλες τις νέες τάσεις της αγοράς.

Περίοπτη θέση είχαν επίσης τα περίπτερα τόσο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, όσο και όλων των θεσσαλικών επιμελητηρίων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αλλά και του Δήμου Βόλου.

Εγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΒόλουΕγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, που συνεχάρη τόσο τον Πρόεδρο Αριστοτέλη Μπασδάνη, όσο και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν σε αυτή την χρονική συγκυρία να ξαναθυμίσουν στο κοινό, ότι η τοπική επιχειρηματικότητα αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και πρέπει να πάρει το κομμάτι που της αναλογεί στο ελπιδοφόρο αύριο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ και αντιπεριφεριάρχης Νήσων Αττικής κ. Γιάννης Βουτσινάς, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και ο κ. Αριστείδης Σαββάκης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόλου.

Το παρών στην τελετή των εγκαινίων έδωσαν ακόμη οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Τρικάλων και Καρδίτσας, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Λάρισας, αλλά και εκπρόσωποι άλλων Επιμελητηρίων της χώρας, που βρίσκονται το τριήμερο στην περιοχή με αφορμή την συνεδρίαση της Δ.Ε. της ΚΕΕΕ, Πρόεδροι Συλλόγων, αλλά και παραγωγικών φορέων της Μαγνησίας.

Εγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΒόλουΕγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου

Αριστοτέλης Μπασδάνης: «Ευκαιρία “επανεκκίνησης”, μιας νέας αρχής η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024»

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, σημείωσε ότι πρόκειται για μία ευκαιρία “επανεκκίνησης”, μιας νέας αρχής, που θα δώσει στους επαγγελματίες της περιοχής την ευκαιρία να εξελίξουν τις συνεργασίες τους και ν’ ανοίξουν νέες αγορές.

Ειδικότερα, ο κ. Μπασδάνης, μεταξύ άλλων, ανέφερε στον λόγο του: «Η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024 δεν είναι απλώς μια επιχειρηματική διοργάνωση. Είναι ένα βήμα μπροστά για την τοπική αγορά, μια προσπάθεια που φέρνει κοντά επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της οικονομίας – από τον τομέα της ενέργειας, της κατοικίας, των τροφίμων και ποτών, μέχρι τον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό και την τεχνολογία – δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει να προσφέρει η αγορά, προβάλλοντας τα ποιοτικά προϊόντα και χαρακτηριστικά τους. Η παρουσία σας εδώ, η στήριξή σας, αλλά και η συμμετοχή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, δείχνει ότι, παρά τις δυσκολίες, παραμένουμε ενεργοί, καινοτόμοι και έτοιμοι να αναδείξουμε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. Η σημερινή έκθεση δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για εμπορικές συναλλαγές. Είναι μια ευκαιρία για ανασύνταξη, για νέες συνεργασίες, για ανταλλαγή ιδεών και για να προβάλουμε την ανθεκτικότητα και τη δημιουργικότητά μας. H αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, όπως η γεωγραφική θέση, η παράδοση στη βιομηχανία, τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και η σχέση με τον τουρισμό, σε συνδυασμό με την υιοθέτηση καινοτόμων ψηφιακών λύσεων, την εκπαίδευση σε νέες δεξιότητες και την ενίσχυση της εξωστρέφειας μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεών μας και ν’ αναδείξουν την οικονομική τους δυναμική».

Εγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΒόλουΕγκαινιάστηκε η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκεται και η Γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα ProCredit Bank ως χρυσός χορηγός της.

Η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024 θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ενώ οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:30 π.μ. έως τις 21:30 μ.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ