Δύσκολη επικράτηση με υπογραφή Κέιν και Μίλερ για την Μπάγερν

by admin
3 views

Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο η Μπάγερν Μονάχου να ψάχνει τα πατήματά της στη νέα εποχή του βενσάν Κομπανί, αλλά τουλάχιστον το καταφέρνει χωρίς να χάνει βαθμούς, μετά και το 2-0 επί της Φράιμπουργκ στην Allianz Arena για την 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Φράιμπουργκ με άψογη μεσοαμυντική λειτουργία δεν επέτρεπε στην Μπάγερν να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες, αφήνοντάς την να αναλώνεται σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας.

Παρ’ όλα αυτά, σε καθοριστικό χρονικό σημείο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ο Χάρι Κέιν εκτέλεσε εύστοχα για να ανοίξει το σκορ.

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σε μεγάλο βαθμό ίδια με του πρώτου, με τον σπουδαίο Τόμας Μίλερ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, να “καθαρίζει” τη νίκη στο 78ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παλίνια έκανε χέρι εντός περιοχής, αλλά ο Χόλερ αστόχησε από την άσπρη βούλα και δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Γκερέιρο, Κιμ, Ουπαμεκανό (89΄Γκορέτσκα), Μουσιάλα (74΄Λάιμερ), Πάβλοβιτς (74΄Παλίνια), Ολίσε (59΄Μίλερ), Γκνάμπρι, Τελ (59΄Κομάν), Κέιν.

Φράιμπουργκ: Μίλερ, Γκίντερ (82΄Μακένγκο), Kούμπλερ (82΄Όγκμπους), Λίνχαρτ, Ροζενφάιντερ, Οστερχάγε (72΄Χόλερ), Έγκεσταϊν, Γκρίφο (63΄Σαλάι), Ντόαν, Ρολ (63΄Ντίνκσι), Αντάμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Bundesliga:

Παρασκευή 30 Αυγούστου

Ουνιόν Βερολίνου – Ζανκτ Πάουλι 1-0

Σάββατο 31 Αυγούστου

Στουτγκάρδη – Μάιντζ 3-3
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ 3-1
Βέρντερ Βρέμης – Μπορούσια Ντόρντμουντ 0-0
Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ 0-2
Χόλσταϊν Κίελ – Βόλφσμπουργκ 0-2
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Λειψία 2-3

Κυριακή 1 Αυγούστου

Χάιντενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ 4-0
Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 2-0//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ