Δύο Γάλλοι διεθνείς παίκτες του ράγκμπι συνελήφθησαν στην Αργεντινή για σεξουαλική επίθεση

by admin
12 views

Πρόκειται για τους Οσκάρ Ζεγού και Ουγό Οραντού, οι οποίοι θα μεταφερθούν στην πόλη Μεντόζα, όπου έγινε η φερόμενη επίθεση και όπου οι «μπλε» έπαιξαν εναντίον της εθνικής Αργεντινής, επικρατώντας με 28-13.

 Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η φερόμενη επίθεση σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Diplomatic στην Μεντόζα, όπου έμεναν παίκτες και επιτελείο της εθνικής Γαλλίας.

 Ο εισαγγελέας ζήτησε την άμεση σύλληψη των υπόπτων, οι οποίοι βρίσκονται στο Μπουένος Άιρες για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιοδείας. Οι «μπλε» του Φαμπιάν Γκαλτιέ, αναμένεται ν’ αναχωρήσουν για το Μοντεβιδέο, όπου θα αντιμετωπίσουν την εθνική Ουρουγουάης.

«Mια επιτροπή από την επαρχία της Μεντόζα θα μεταβεί στο Μπουένος Άιρες για να τους φέρει (σ.σ. στην Μεντόζα) και να πραγματοποιήσει τις κατάλληλες διερευνητικές ενέργειες», δήλωσε ο Μάρτιν Αχουμάντα, εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Μεντόζα και πρόσθεσε: «Εάν τα αποτελέσματα ταιριάζουν με την μαρτυρία του θύματος, θα εκδοθεί το κατηγορητήριο».

Σημειώνεται, ότι αυτή η υπόθεση έρχεται την επομένη της υπόθεσης που αφορά στον Μελβίν Ζαμινέ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την ομάδα μετά από ρατσιστικά σχόλια σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή και για τα οποία είπε ότι «ντρεπόταν».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ