Δυσκολεύτηκε η Athens Kallithea, αλλά πήρε την πρόκριση στην “ρώσικη ρουλέτα”

by admin
1 views

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας συντριπτικά υπέρ της στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Ροδίτες όμως να έχουν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και να μην αφήνουν την Athens Kallithea να παραβιάσει την εστία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αθηναϊκή ομάδα πίεσε ασφυκτικά τα καρέ των γηπεδούχων, ενώ ο Διαγόρας προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων καταγράφηκε στο 82΄ με το δυνατό σουτ του Ουλντρίκις να αποκρούεται εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δυσκολεύτηκε η Athens Kallithea, αλλά πήρε την πρόκριση στην “ρώσικη ρουλέτα”
(INTIME)

Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία οδηγήθηκαν στην παράταση. Ο Ουλντρίκις ήταν ξανά ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων που έφτασε μία “ανάσα” από το γκολ στο 100ο λεπτό του αγώνα, αλλά δεν βρήκε το στόχο. Στα εναπομείναντα λεπτά τη παράτασης το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Διαγόρα να κλείνει τους χώρους προς την εστία του και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία της “ρώσικης ρουλέτας”. Εκεί η ομάδα του Ντονάτι ήταν πιο εύστοχη και πήρε την πρόκριση με σκορ 4-3 για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΕΝΑΛΤΙ:
1-0 Δημητρίου (Διαγόρας) Εύστοχο
1-0 Ματίγια (Athens Kallithea) Άστοχο
2-0 Μανωλάκης (Διαγόρας) Εύστοχο
2-1 Ντεμέτριους (Athens Kallithea) Εύστοχο
2-1 Μανιάς (Διαγόρας) Άστοχο
2-2 Ουλντρίκις (Athens Kallithea Εύστοχο
3-2 Τσιαντούλας (Διαγόρας) Εύστοχο
3-3 Τζιάνι (Athens Kallithea) Eύστοχο
3-3 Παπαδόπουλος (Διαγόρας) Άστοχο
3-4 Μερκάτι (Athens Kallithea) Εύστοχο.

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης (53’Νικόλης), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μανωλάκης, Γαρουφαλιάς (58’ Τσιαντούλας), Μπρέγκου (98’Δημόπουλος), Σαπουντζής (73’ Αγκουάρδο), Κοκκίνης, Άντο (58’ Παπαδόπουλος), Λιούμης (73’ Μανιάς)

Athens Kallithea (Μάσιμο Ντονάτι): Γκέλιος, Ρομαό, Σοΐρι (68’ Τζιάνι), Ματίγιεβιτς, Τσιβελεκίδης (81’ Χάνουσεκ), Καινούργιος, Ματίγια, Ν’ Ντιαγέ, Βασιλόγιαννης (81’ Νίκολιτς), Βαλμπουενά (68’ Ουλντρίκις), Λουκίνας (88’ Ντεμέτριους).//Π.

Δυσκολεύτηκε η Athens Kallithea, αλλά πήρε την πρόκριση στην “ρώσικη ρουλέτα”Δυσκολεύτηκε η Athens Kallithea, αλλά πήρε την πρόκριση στην “ρώσικη ρουλέτα”
(INTIME)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ