Δολοφονημένες μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν δύο ηλικιωμένες στο βόρειο Μεξικό

by admin
1 views

Δυο ηλικιωμένες, μόνιμες κάτοικοι της αμερικανικής πολιτείας της Αριζόνας, εντοπίστηκαν δολοφονημένες μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν σε αυτοκινητόδρομο στη βόρεια μεξικανική πολιτεία Σονόρα, ανακοίνωσε η πολιτειακή εισαγγελία, προσθέτοντας ότι διενεργείται έρευνα για να βρεθούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, οι δυο γυναίκες, η Ενεδίνα Ν., 72 ετών, και η Ουβαλδίνα Ν., 82 ετών, βρέθηκαν μέσα σε λευκό Nissan Pathfinder που είχε ανατραπεί και κειτόταν στο πλάι δρόμου χθες το πρωί.

Τα θύματα είχαν διπλή υπηκοότητα, αμερικανική και μεξικανική, διευκρίνισε πηγή του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς στην πολιτειακή εισαγγελία.

Η περιοχή όπου βρέθηκαν νεκρές οι δυο γυναίκες, τμήμα δρόμου που συνδέει τις κοινότητες Σονόιτα και Καβόρκα, είναι διαβόητη καθώς εκεί δρουν βίαιες συμμορίες και γίνεται διακίνηση μεταναστών.

Τα θύματα κατάγονταν από την Καβόρκα, διευκρίνισαν οι εισαγγελικές αρχές.

Δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς και του στρατού του Μεξικού, που έσπευσαν στην περιοχή αφού έγινε γνωστή η διπλή δολοφονία, εντόπισαν μπλε ημιφορτηγό Ford F-150 σε μικρή απόσταση. Στο όχημα, που είχε αναφερθεί πρόσφατα ότι εκλάπη, βρέθηκαν πυρομαχικά και αυτόματο τουφέκι AK-47, πάντα σύμφωνα με την εισαγγελία.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ