Διπλό-χρυσάφι για την Ατλέτικο στο “Σαν Μαμές” με λυτρωτή Κορέα

by admin
1 views

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μια σπουδαία νίκη στο “Σαν Μμές”, επικρατώντας με 1-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 4η αγωνιστική της La Liga.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με λίγες καλές φάσεις. Μετά από ένα ημίχρονο που κύλησε αναίμακτα, το μεγάλο αστέρι των Βάσκων, ο Νίκο Γουίλαμς, σκόραρε με το “καλημέρα” στην επανάληψη, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ύστερα από έλεγχο στο VAR.

Η Μπιλμπάο παρουσίασε γενικότερα ένα καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι, το οποίο όδευε ολοταχώς προς μια “λευκή” ισοπαλία. Στο 93΄, όμως, η Ατλέτικο βρήκε μια ιδανική αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος της Μπιλμπάο στη μεσαία γραμμή και ο Κορέα πέρασε και τον Αγκιρεθαμπάλα, τελειώνοντας υποδειγματικά τη φάση και χαρίζοντας μια πολύ μεγάλη νίκη στους “Ροχιμπλάνκος”.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Αγκιρεθαμπάλα, Μπερσίτσε, Λέκουε, Βιβιάν, Γιεράι, Ερέρα (64΄Γκερεναμπαρένα), Ντίαθ (64΄Βέσγκα), Ι.Γουίλιαμς (71΄Μπερενγκέρ), Σανσέτ (81΄Νούνιεθ), Ν.Γουίλιαμς, Γκουρουθέτα (64΄Ντζαλό).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μούσο, Λίνο (70΄Ρικέλμε), Γιορέντε, Μαντάβα, Γιμένεζ, Λε Νορμάν, Μπάριος, Κόκε (88΄Κορέα), Γκάλαχερ (71΄Ντε Πολ), Άλβαρες (71΄Σόρλοθ), Γκριεζμάν (83΄Σιμεόνε).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στη La Liga:

Σάββατο 31 Αυγούστου

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Βαγιαδολίδ 7-0
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1
20:15 Εσπανιόλ – Ράγιο Βαγεκάνο
22:30 Βαλένθια – Βιγιαρεάλ
22:30 Λεγανές – Μαγιόρκα

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

18:00 Αλαβές – Λας Πάλμας
18:00 Οσασούνα – Θέλτα
20:00 Σεβίλλη – Χιρόνα
20:15 Χεταφε – Ρεάλ Σοσιεδάδ
22:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ