Διεθνές Φόρουμ Δημοσιογραφίας: «Πώς να καλύψετε δημοσιογραφικά και ηθικά την παιδική κακοποίηση»

by admin
1 views

Σας προσκαλούμε στο workshop που διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS, με θέμα «Πώς να καλύψετε δημοσιογραφικά και ηθικά την παιδική κακοποίηση», την Πέμπτη 26/9, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φόρουμ Δημοσιογραφίας του iMEdD,

Πώς καλύπτουμε υπεύθυνα δημοσιογραφικά περιπτώσεις παιδικής κακοποίησης και βίας; Ποια εργαλεία και γνώσεις πρέπει να έχει στα χέρια του ο δημοσιογράφος για να αγγίξει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, σεβόμενος τα δικαιώματα των παιδιών και την ασφάλειά τους;

 Σε αυτά τα κρίσιμα θέματα έρχεται να απαντήσει το workshop μας, στις 26/9, ώρα 16:30 (Πειραιώς 260), με τίτλο: «Πώς να καλύψετε δημοσιογραφικά και ηθικά την παιδική κακοποίηση».

Το εργαστήριο θα υλοποιήσουν οι δημοσιογράφοι Irene Caselli από το The Dart Center for Journalism and Trauma και Νιόβη Αναζίκου, εστιάζοντας στα εφόδια που χρειάζονται οι δημοσιογράφοι για την κατανόηση του τραύματος της κακοποίησης, την τήρηση των ηθικών προτύπων, την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και την εξασφάλιση της ασφάλειάς τους στην κάλυψη των μέσων.

 Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σε αυτόν τον ανοικτό και ουσιαστικό διάλογο και να οικοδομήσουμε από κοινού την αλλαγή στη δημοσιογραφική κάλυψη αυτού του τόσο ευαίσθητου θέματος, με σκοπό την προστασία κάθε παιδιού σε ανάγκη.

 Διαβάστε περισσότερα για το workshop εδώ

Η συμμετοχή στο φόρουμ είναι δωρεάν και αφορά όλες τις ημέρες και τις εκδηλώσεις, καθώς και το workshop. Εγγραφείτε εδώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ