Διαχειρίστηκε την Βραζιλία και πάει για πρωτιά η Γερμανία

by admin
4 views

Ο αγώνας

Η Γερμανία ξεκίνησε την αναμέτρηση με την Βραζιλία πολύ δυνατά, καθώς είχε πολλές λύσεις από την περίμετρο με τον Σρέντερ να μοιράζει παιχνίδι και τον Ομπστ να βρίσκει ελεύθερα σουτ. Από εκεί και ύστερα το σκορ έκλεισε στο +12 για τους Γερμανούς με την Βραζιλία να κυνηγάει στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η “Σελεσάο” έκανε την αντεπίθεση της για να πλησιάσει στο σκορ, προσπαθώντας να μείνει στο ματς. Οι Καμπόκλο και Σάντος έδωσαν κρίσιμους πόντους, με τον Γιάγκο να έχει τον ρόλο του οργανωτή. Η διαφορά ψαλιδίστηκε και έφτασε στην ισοφάριση με το 40-40 να είναι το σκορ του ημιχρόνου, με την παγκόσμια πρωταθλήτρια να έχει πολλά κενά στην άμυνα της.

Στο δεύτερο μέρος και την τρίτη περίοδο, η Βραζιλία προσπάθησε να κάνει ότι ακριβώς έκανε και στην δεύτερη, αλλά η Γερμανία είχε τον Σρέντερ να βγάζει τα “κάστανα” από την φωτιά. Από και ύστερα η άμυνα της “σελεσάο” χαλάρωσε και έτσι οι πρωταθλητές κόσμου έφτασαν στο +9 πριν την τέταρτη περίοδο με το 60-51.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η “mannschaft” δεν έριξε το τέμπο και έκλεισε την αναμέτρηση με νίκη, καθώς η Βραζιλία είχε παρόμοια εικόνα με την τρίτη περίοδο, μένοντας σε χαμηλό σκορ. Η Γερμανία κλείδωσε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ μετά την νίκη με 86-73 και θα παίξει για την κορυφή του ομίλου με την Γαλλία στις 2/8.

Τα δεκάλεπτα: 10-22, 40-40, 51-60, 73-86

Βραζιλία (Πέτροβιτς): Γιάγκο, Μεϊντί, Καμπόκλο, Ντίας, Ντε Πάουλα, Χουέρτας, Μπενίτε, Καρντόσο, Φελίτσιο, Λουθάντα, Νέτο, Σάντος

Γερμανία (Χέρμπερτ): Βάγκνερ, Τάις, Βόιτμαν, Ομπστ, Σρέντερ, Μπόνγκα, Ντα Σίλβα, Γκιφάι, Λο, Τίμαν, Βάγκνερ, Βάιλερ-Μπαμπ.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ