Διασωθείσα ελεφαντίνα μισεί το νερό αλλά πηγαίνει την τυφλή καλύτερή της φίλη για κολύμπι

by admin
4 views

Η Αλίσια, μία τυφλή ελεφαντίνα, διασώθηκε από ένα καταυλισμό για τουριστικά σαφάρι, όπου αναγκαζόταν να εργάζεται σκληρά. Το μόνο που ήθελε ήταν να χαλαρώσει και να κάνει νέους φίλους. Μόλις συνάντησε τη Μαλάι Νγκουν, η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Η Μαλάι Νγκουν είχε επίσης διασωθεί από έναν καταυλισμό για τουριστικά σαφάρι, οπότε γνώριζε πολύ καλά τι είχε περάσει η Αλίσια. Από τη στιγμή που είδε τη νέα ελεφαντίνα να φτάνει στο καταφύγιο, ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά και έκανε σκοπό της να είναι πάντα δίπλα της.

Διασωθείσα ελεφαντίνα μισεί το νερό αλλά πηγαίνει την τυφλή καλύτερή της φίλη για κολύμπι

«Έγιναν φίλες σχεδόν αμέσως,» λέει ο Τομ Τέιλορ, υπεύθυνος λειτουργίας τουWildlife Friends Foundation στην Ταϊλάνδη. «Παρά το γεγονός ότι είναι τυφλή, η Αλίσια έχει έντονη προσωπικότητα. Η Μαλάι έχει μια πιο ήπια συμπεριφορά και είναι φιλική με άλλους ελέφαντες, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα μείνει δίπλα στην Αλίσια. Όποτε η Αλίσια φεύγει από το οπτικό πεδίο της, η Μαλάι την καλεί – συχνά βλέπουμε τη Μαλάι να τρέχει προς τη φίλη της.»

Η Αλίσια κινείται με αρκετή αυτοπεποίθηση παρά την τύφλωσή της, αλλά περιστασιακά χρειάζεται λίγη βοήθεια. Ευτυχώς, η Μαλάι είναι πάντα εκεί, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει.

Διασωθείσα ελεφαντίνα μισεί το νερό αλλά πηγαίνει την τυφλή καλύτερή της φίλη για κολύμπιΔιασωθείσα ελεφαντίνα μισεί το νερό αλλά πηγαίνει την τυφλή καλύτερή της φίλη για κολύμπι

Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες της Αλίσια είναι το κολύμπι. Κάθε μέρα, καθώς κατευθύνεται προς το νερό, η Μαλάι είναι εκεί έτοιμη να κολυμπήσει μαζί της – παρόλο που μισεί το νερό.

Με πληροφορίες από: The Dodo / www.wfft.org

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ