Δημήτρης Κρητικός: Στον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια ο αποχαιρετισμός

by admin
1 views

Με ένα δυνατό χειροκρότημα συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Κρητικό, τον δικό μας Δημήτρη ,έναν χαμογελαστό κι ευγενικό άνθρωπο που έφυγε τόσο νωρίς, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Κατάμεστος ήταν ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μελισσίων στην εξόδιο ακολουθία. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο και στάθηκαν στο πλευρό της συζύγου του Ντένιας και των δύο μικρών του παιδιών.

Δημήτρης Κρητικός: Στον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια ο αποχαιρετισμός

Η θέση του στην αίθουσα σύνταξης άδεια, η απουσία του επώδυνη. Υπήρξε χρόνια αρχισυντάκτης του μεσημεριανού μαγκαζίνο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Πρώτου Προγράμματος.

«’Ισως ο ποιο ευγενικός και σίγουρα ο πιο αγαπητός από τους συναδέλφους, ο τρόπος που αντιμετώπιζε τις κρίσεις στην αίθουσα σύνταξης με ευγένεια και ηρεμία σίγουρα θα μας λείψει όπως και ο ίδιος», είπε ο Διευθυντής τεχνικών Ραδιοφώνου ΕΡΤ, Γιάννης Ψυχογιός.

«Ο Δημήτρης ήταν ο πιο γλυκός συνάδελφος ευγενής αξιοπρεπής που πραγματικά υπερασπίστηκε την αξιοπρέπεια της δημοσιογραφίας ήταν ένας άνθρωπος που ήταν σφραγίδα για το ραδιόφωνο», είπε η συνάδελφος Ντίνα Τσουκαλά, ενώ η Μάχη Νικολάρα τον χαρακτήρισε «παράδειγμα θετικής σκέψης και ήρεμης δύναμης».

«Θα μείνει για πάντα σε φίλους συνεργάτες είναι η εικόνα ενός χαμογελαστού ανθρώπου με πολύ καλή διάθεση και πρόθεση απέναντι σε όλους τους ανθρώπους», είπε η ‘Ελενα Νεωφοτίστου και η Βανέσσα Δημοπούλου μίλησε για «χαμογελαστό καλοσυνάτο παιδί, άψογο επαγγελματία, υπέροχο οικογενειάρχη, που λάτρευε την οικογένειά του».

«Αποχαιρετούμε σήμερα απροσδόκητα κι αναπάντεχα, άδικα και ξαφνικά έναν καλό μας συνάδελφο έναν πιστό υπηρέτη της δημοσιογραφίας και της ελέυθερης έκφρασης», είπε ο πρόεδρος ΠΑΣΥΜΗΤΕ, Γαβριήλ Κασσιμάτης.

Όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και της ΕΡΤ εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του και αγαπητή συνάδελφο της ΕΡΤ Ντένια Σαρακίνη και στα δυο του παιδιά που τον αποχωρίστηκαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ