Δεν τα κατάφεραν Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ (highlights)

by admin
2 views

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες ηττήθηκαν με 2-0 από τις Αμερικανίδες Ντεζιράε Κρόβτσζικ και Ντανιέλ Κόλινς, μένοντας έτσι πρόωρα εκτός Ολυμπιακού Τουρνουά τένις διπλού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τις Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ. Οι αντίπαλες τους πίεσαν σημαντικά στα πρώτα τέσσερα γκέιμ και τα κατέκτησαν όλα, βάζοντας πολύ δύσκολο έργο στο “γαλανόλευκο”. Ουσιαστικά το σετ τελείωσε σε εκείνο το σημείο, με τα επόμενα γκέιμ να αποτελούν τυπική διαδικασία και το 6-1 να είναι γεγονός λίγο μετά.


Το ξεκίνημα ήταν αντίστοιχο και στο δεύτερο σετ. Οι Αμερικανίδες βρέθηκαν μπροστά με 2-0 χάρη σε μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ. Ωστόσο, οι Ελληνίδες απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και μείωσαν σε 2-1. Βέβαια στη συνέχεια δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το δικό τους σερβίς και βρέθηκαν πίσω με 4-1. Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, μιας και αρχικά μείωσαν σε 4-2, ενώ στη συνέχεια έκαναν το 4-3 με μπρέικ. Παρ’ όλ’ αυτά δεν άντεξαν και έχασαν τα επόμενα δύο γκέιμ, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 6-3 και 2-0 σετ.

Τα σετ: 1-6, 3-6.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ