«Δεν μένει ελεύθερος ο Κορέα»

by admin
1 views

Νέα δεδομένα προκύπτουν από την Ιταλία σχετικά με την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Μπιατσίν η Ίντερ δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο.

Το σήριαλ με τον Κορέα και την ΑΕΚ, καλά κρατεί. Μια νέα πληροφορία από την Ιταλία δίνει άλλες διαστάσεις στην υπόθεση του επιθετικού που αποτελεί τον διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Μπιατσίν με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως η διοίκηση της Ίντερ διαμήνυσε στον παίκτη πως δεν προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερος, περιμένοντας από τον μάνατζερ του να φέρει μια πρόταση που ικανοποιεί την ομάδα.

Αυτή η εξέλιξη δεν είναι απαραίτητα κακή για την ΑΕΚ, καθώς αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν έχει δώσει το πράσινο φως στην “Ένωση” για να κάνει πρόταση στην Ίντερ, ωστόσο όσο το καλοκαίρι βαίνει προς το τέλος του και ο Κορέα δεν βρίσκει αυτό που θέλει στην μεταγραφική αγορά, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ελπίδες. Επίσης να τονίσουμε πως σε περίπτωση που ο 29χρονος επιθετικός μείνει ελεύθερος οι μνηστήρες και ο ανταγωνισμός θα αυξηθεί.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ