Γλύτωσε το κάζο η Μίλαν με ήρωα τον Οκαφόρ, λευκή ισοπαλία στο “Κάρλο Καστελάνι”

by admin
1 views

Μίλαν-Τορίνο 2-2

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, όμως δεν κατόρθωσαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, παρά τις δύο χαμένες ευκαιρίες από τον Λεάο. Όσο περνούσε η ώρα και δεν σκόραρε η Μίλαν, τόσο θάρρος και αυτοπεποίθηση έπαιρνε η Τορίνο, που είχε την τύχη με το μέρος της στο 30ό λεπτό του παιχνιδιού, καθώς η κεφαλιά του Βιλανόβα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι, με την μπάλα να έρχεται στον Μάλικ Τιαό, ο οποίος άθελά του έβαλε αυτογκόλ. Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο Πορτογάλος Λεάο νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κι έτσι παρέμεινε το προβάδισμα της Τορίνο.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Μίλαν ανέβασε την απόδοσή της, όμως η ισοφάριση δεν ερχόταν και η Τορίνο, χτύπησε ξανά με δράστη αυτή τη φορά τον Ντουβάν Ζαπάτα, που έγραψε το 0-2 με ωραία κεφαλιά. Από εκεί και πέρα οι “ροσονέρι” τα έπαιξαν όλα για όλα, έχασαν ευκαιρίες με τους Λεάο και Μοράτα (σκόραρε στο 81′, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως offside), όμως το σκορ δεν άλλαξε. Στο 89ο λεπτό ο Ισπανός φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιλίνοβιτς-Σάβιτς, έκανε το 1-2 και με οχτώ λεπτά καθυστερήσεις, όλα μπορούσαν να συμβούν. Τελικά η βαριά φανέλα της Μίλαν έπαιξε ρόλο, καθώς ο Νοά Οκαφόρ “έγραψε” το 2-2 μέσα από την περιοχή, ύστερα από όμορφη μπαλιά του Μουσά. Το τελικό 2-2 ίσως να αδικεί την προσπάθεια της Τορίνο, που είχε αγκαλιάσει το τρίποντο, όμως οι “ροσονέρι” έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Έμπολι-Μόντσα 0-0

Στο “Κάρλο Καστελάνι” δνε πραγματοποιήθηκε παραγωγικό παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Έμπολι είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, όμως στο 12′ ο Σεμπαστιάνο Εσποζίτο με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα άουτ. Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις και πρέπει να φτάσουμε στο 45′, όπου ο Ιταλος φορ της Έμπολι έπιασε μία κεφαλιά, η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η Μόντσα κέρδισε μέτρα στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν απείλησε σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλό της. Ο Γουάρεν Μπόντο στο 65′ της αναμέτρησης πήγε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στη Serie A:

Σάββατο (17/08)

Πάρμα – Φιορεντίνα 1-1
Τζένοα – Ίντερ 2-2
Έμπολι – Μόντσα 0-0
Μίλαν – Τορίνο 2-2

Κυριακή (18/08)

19:30 Βερόνα – Νάπολι
19:30 Μπολόνια – Ουντινέζε
21:45 Κάλιαρι – Ρόμα
21:45 Λάτσιο – Βενέτσια

Δευτέρα (19/08)

19:30 Λέτσε – Αταλάντα
21:45 Γιουβέντους – Κόμο.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ