Γκουντούρα στην ΕΡΤ: «Έγιναν λάθη από τη διαιτησία, αλλά τώρα δεν αλλάζει κάτι» (video)

by admin
1 views

Η Ελληνίδα ξιφομάχος ήταν καλεσμένη σήμερα (13/9) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ1, όπου μίλησε για τις διαιτητικές αποφάσεις, που της στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μπορεί η Δώρα Γκουντούρα να είχε μία εξαιρετική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο είχε ηττηθεί στον προημιτελικό από την Γαλλίδα αντίπαλό της και μερικές εβδομάδες αργότερα, μίλησε στην Δημόσια Τηλεόραση για τις επίμαχες φάσεις εκείνου του αγώνα.

«Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Μέχρι τότε διένυα την καλύτερη μέρα της ζωής μου. Έγιναν κάποια λάθη κατ’ εμέ από την πλευρά της διαιτησίας, ήταν δύσκολο να τα διαχειριστείς εκείνη τη στιγμή γιατί ένα στάδιο έβραζε. Γιούχαραν τον διαιτητή και μένα. Κάποια χτυπήματα μπορούν να μπερδέψουν τους διαιτητές, το VAR έπρεπε να έχει μειώσει αυτά τα λάθη. Προς τιμήν του ένας ολυμπιονίκης της ρουμάνικης ομοσπονδίας είπε στην ολυμπιακή επιτροπή πως αν χρειαστεί θα υπογράψει τη διαμαρτυρία. Όμως πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, τα μετάλλια δόθηκαν» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δώρα Γκουντούρα.//Ν.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ