Γκουαρδιόλα: «Αν δεν κερδίσουμε η Άρσεναλ θα είναι πρωταθλήτρια»

by admin
0 views

Δεύτερη με 85 πόντους σε 36 ματς, η Σίτι είναι έναν βαθμό πίσω από την Άρσεναλ που έχει παίξει όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μια νίκη απέναντι στη Τότεναμ θα έδινε στους “Πολίτες” το πλεονέκτημα, καθώς επιδιώκουν να πάρουν το τέταρτο σερί πρτάθλημα.

«Αν δεν κερδίσουμε, δεν πρόκειται να κερδίσουμε την Premier League, οπότε αυτό πρέπει να κάνουμε», είπε τη Δευτέρα (13/5) ο Πεπ Γκουαρδιόλα στους δημοσιογράφους εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τους “πετεινούς”.

«Είναι πάντα τόσο απαιτητικό να παίζεις εκεί, ειδικά αυτή τη σεζόν. Είναι τόσο επιθετικοί. Στο Άνφιλντ έχαναν 4-0, αλλά συνεχίζουν να μένουν σε αυτό που πιστεύουν».

Η Σίτι πήρε την πρώτη της νίκη στο νέο στάδιο των “Σπερς” σε μια αναμέτρηση για το Κύπελλο Αγγλίας τον Ιανουάριο, τερματίζοντας ένα σερί πέντε ήττων.

«Ξέρουμε για τι παίζουμε», είπε ο Γκουαρδιόλα. «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να είσαι ξανά σε αυτή τη θέση, αλλά έχουμε κάτι μοναδικό μπροστά μας».

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κερδίσει τους τελευταίους επτά αγώνες της στην Premier League (28-5 τα γκολ).

«Υπάρχει συνέπεια και αυτή είναι η πραγματικότητα. Πιέζω τους παίκτες μου και αυτοί με πιέζουν», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

«Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, οπότε πρέπει να το κάνουμε αυτή τη φορά. Αυτή είναι η ώρα να το κάνουμε διαφορετικά η Άρσεναλ θα είναι πρωταθλήτρια».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ