Γκολ στο δίφραγκο… (tip) – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Παρά τις πολλές βασικές απουσίες, η Αλβανία ξεκίνησε την πορεία στο Nations League με μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη (2-1) επί της Ουκρανίας. Παίζοντας σε ουδέτερο έδαφος στην Τσεχία, η Αλβανία επέδειξε μεγάλη αντοχή και χαρακτήρα για να εξασφαλίσει και τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, συνεχίζουν να υπάρχουν με σημαντικές απουσίες, καθώς οι Etrit Berisha, Ajeti, Djimsiti, Muçi, Daku και Broja παραμένουν νοκ άουτ.

Η Γεωργία, προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία. Το τελικό 4-1 ήταν μια ξεκάθαρη απόδειξη υπεροχής. Με την αυτοπεποίθηση να είναι στα ύψη και χωρίς απουσίες, θα επιδιώξει να επεκτείνουν το σερί των εκτός έδρας νίκες τους στο Nations League. Επίσης, έχει θετική παράδοση μέσα στην Αλβανία όπου σε σύνολο τεσσάρων αγώνων είναι αήττητη με τρεις ισοπαλίες.

Δεδομένης της δυνατής φόρμας που έχουν δείξει και οι δύο ομάδες στους πρόσφατους αγώνες τους, αναμένεται ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Στηρίζομαι περισσότερο στην επιθετική δεινότητα που διαθέτουν αμφότερες για να… ψωνίσω τα γκολ στο δίφραγκο!

Nations League B | 21:45
Αλβανία – Γεωργία @ G/G (μ.ο. 2,00)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ