Γιόβιτς: «Δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμος να παίξω»

by admin
8 views

Οι δηλώσεις του Στέφαν Γιόβιτς:

Για τον τραυματισμό του: «Είμαι καλά, η αποθεραπεία μου πάει καλά, το πρήξιμο έχει σχεδόν φύγει αλλά θα περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες για το control scan και μετά θα δούμε πως είναι τα πράγματα. Ειλικρινά, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι θα παίξω, αλλά το αλήθεια το πιστεύω. Αν είναι ακόμα άσχημα και δεν είμαι έτοιμος, είναι κάτι ανώτερο από εμένα και δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Ωστόσο, αλήθεια πιστεύω, είμαι αισιόδοξος παρά τα όσα έγιναν».

Για το πως τραυματίστηκε: «Η σεζόν τελείωσε, έκανε ατομικές προπονήσεις στο Μαϊάμι και έπεσα πάνω σε κάποιον. Συνηθισμένα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις».

Για τους συμπαίκτες του στη Σερβία: «Τους αγαπάω όλους, χαίρομαι που είμαι μαζί τους, και μπασκετικά και εκτός του παρκέ. Σίγουρα με την άφιξη του καλύτερου παίκτη στον κόσμο θα αλλάξουν πολλά. Θα παίξουμε διαφορετικά, θα είναι λίγο πιο εύκολο για όλους μας. Είναι απλά η αρχή, αλλά είμαι βέβαιος πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το φιλικό με την Αμερική: «Όλα αυτά τα φιλικά σίγουρα μας βοηθάνε, όχι λόγω των αντιπάλων, αλλά λόγω ημών. Κάθε παιχνίδι θα σημαίνει πιο πολλά για εμάς στον τρόπο παιχνιδιού. Δε θα σεβαστώ τους Αμερικάνους, δε νομίζω πως πρέπει να σεβόμαστε κανέναν. Είναι τρομεροί παίκτες, αλλά πάμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για τον Μπάτλερ: «Θα ήθελα να μείνει, όπως θα ήθελα να μείνω και εγώ. Ποτέ δεν ξέρεις. Σίγουρα οι άνθρωποι στο Μαϊάμι τον σέβονται και θέλουν να μείνει, αλλά η συμφωνία είναι ανάμεσά τους».

Για το ματς της Σερβίας με τη Δανία στο Euro: «Πιστεύω θα κερδίσουμε 1-0 και ο Μίτροβιτς θα σκοράρει με το κεφάλι».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ