Γιόβετιτς: «Ακόμα και σε ευρωπαϊκό τελικό, δεν θα πανηγυρίσω αν βάλω γκολ στη Φιορεντίνα»

by admin
0 views

Στη σχέση που έχει με τη Φιορεντίνα αναφέρθηκε ο Στέφαν Γιόβετιτς, ενόψει του αγώνα της “OPAP Arena”. Ο 34χρονος αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2013 με τη μωβ φανέλα, κάτι που όπως φαίνεται δεν το ξεχνάει.

«Τα πέντε χρόνια που πέρασα στους βιόλα δεν μπορούν να ξεχαστούν, είναι αδύνατον. Αν σκόραρα κόντρα στη Φιορεντίνα, δεν θα πανηγύριζα. Ακόμα και αν είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός, πώς θα μπορούσα να το κάνω;», παραδέχτηκε ο Μαυροβούνιος.

«Ένας τέτοιος αγώνας απέναντι στη “δική μου” Φιορεντίνα θα είναι πραγματικά συναρπαστικός. Αυτή είναι μια πόλη που μου έχει δώσει πολλά. Και η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει εξίσου πολλά. Με τη μοβ φανέλα πέρασα πέντε υπέροχα χρόνια. Κάποιος σαν εμένα δεν θα το ξεχάσει αυτό» τόνισε.

Για το αν είχε την ευκαιρία μετά τη θητεία του στην Ίντερ να επιστρέψει στους “βιόλα”: «Ναι, αλλά αυτό είναι το παρελθόν. Ξέρετε κάτι; Πάντα παρακολουθώ τους αγώνες της Φιορεντίνα. Είναι μια δυνατή ομάδα και όταν την βλέπω να παίζει καλά εξακολουθώ να είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τους τομείς στους οποίους υπερτερεί ο Ολυμπιακός έναντι της Φιορεντίνα: «Αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλύτερα να μην λέμε τίποτα. Ελπίζουμε να τα δείξουμε στον αγώνα».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ