Για το 2 στα 2 η Εθνική Νέων

by admin
6 views

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα επικράτησε με 75-73 της Σερβίας και κόντρα στη γηπεδούχο Πολωνία (14/7, 19:00, Εrtsports 2) έχει την ευκαιρία να κάνει δύο τις νίκες της και ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πολωνοί που στο πρώτο τους ματς ηττήθηκαν από την κάτοχο του τίτλου Γαλλία με 110-56, με τους “τρικολόρ” να αντιμετωπίζουν την Σερβία (16:30).

Η Εθνική ομάδα έδειξε πως διαθέτει την ποιότητα και το βάθος ώστε να πάρει την νίκη και βήμα βήμα να προχωράει στην διοργάνωση, με στόχο να φτάσει ψηλότερα από την περσινή κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής ομάδας Νέων, ο Νίκος Χιτικούδης για την αναμέτρηση με την Πολωνία δήλωσε: «Δεν σκεφτόμαστε στη μεγάλη διαφορά από την οποία έχασε η Πολωνία. Θα έχει τον κόσμο με το μέρος της, παίζει στην έδρα της και μπορεί η βαριά ήττα να είναι ένα έξτρα κίνητρο γι’ αυτήν.

Δεν σκεφτόμαστε κάτι από όλα αυτά. Για εμάς όλοι οι αντίπαλοι είναι το ίδιο δυνατοί. Θα μπούμε να παίξουμε δυνατά και όποιος το θέλει πιο πολύ θα νικήσει».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ